UPCOMING

Jeremy Zucker Live in Bangkok 2019

Jeremy Zucker Live in Bangkok 2019

Can you come through?

Jeremy Zucker live in Bangkok

คอปเปอร์และสโนวี่ ร่วมกับ วิจิคอร์ป ขอนำเสนอ
ศิลปินนักร้องดาวรุ่ง กับเพลงฮิตอย่าง “come thru” ที่มียอดคนดูทะลุ100 ล้านวิว และ ยอดสตรีมมิ่งจาก Spotify กว่า 140 ล้าน สตรีมมิ่ง 
Jeremy Zucker จะมาเปิดคอนเสิร์ตในกรุงเทพ ครั้ง แรก กับ บรรยากาศอบอุ่นและใกล้ชิดที่สุด ที่ นครินทร์ สเปซ ในวันที่ 10 กันยายน นี้

ศิลปินนักร้อง/แต่งเพลง ที่เต็มไปด้วย พรสวรรค์ Jeremy Zucker เริ่ม ทำ งานได้เริ่มปล่อย EP อย่างเป็นทางการครั้งแรก ในปี 2015ที่ชื่อ Beach Island และ เริ่มมีคนสนใจและมีแฟนเพลงกลุ่ม เล็กๆค่อยๆติดตาม งานของเค้า หลังจากนั้น ไม่นาน Jeremy ได้ปล่อย EP อย่าง Breathe ซึ่งโปรเจคนี้ ได้รับการตอบรับอย่างถล่มทลาย จากผลงาน Bout it ที่ซึ่งได้ ยอด สตรีมมิ่ง หลายล้านครั้ง ผ่านช่องทางเช่น SoundCloud,Spotify ตั้งแต่เริ่มๆปล่อย และเริ่ม มีคนสนใจและมีแฟนเพลงเพิ่มขึ้นเรื่อยๆตลอดหลังจากนั้น.

หลังจากนั้น ในปี2016 Jeremy ได้ ปล่อย EP ที่3 ที่ชื่อว่า Motion ที่ทำให้ ทั้งโลกได้ รู้จัก กับ เค้า และเป็นEP ที่สำเร็จที่สุดใน ทั้ง3 EP

หลังจากนั้น เค้าได้เซ็นสัญญากับค่ายเพลงใหญ่อย่าง Republic recordsในปี2017 และได้ปล่อย EP อย่าง idle กับบทเพลงดังอย่าง Talk is overrated ที่ได้ร่วมกับ blackbear ได้ยอดสตรีมมิ่ง 16 ล้าน สตรีม จาก Spotify ตั้งแต่ครั้งแรกที่ปล่อยเพลงออกไป.
เค้าเริ่มต้น ปี2018 ด้วยการปล่อย EPล่าสุด Glisten ซึ่งมี ซิงเกิ้ลเช่น All kids are depressed ซึ่งได้การตอบรับและได้ลงหนังสือ อย่าง The New York Times

Jeremy ได้เริ่มทัวร์โดยเล่นเปิดให้ กับศิลปิน อย่าง Lauv ที่อเมริกา และยุโรป และแน่นอน ที่ตอนนี้เค้า เริ่มทัวร์ด้วยตัวของเค้าเอง

การมาเมืองไทยในครั้งแรกครั้งนี้ กับประสบการณ์ที่ใกล้ชิดอบอุ่น ที่สุด ครั้งแรกในเมืองไทย ในวันที่ 10 กันยายนนี้ ที่ นครินทร์เสปซ

ซื้อบัตรที่ Ticketmelon วันอาทิตย์ที่ 4 สิงหาคม นี้ เวลา 10 โมงเช้าเป็นต้นไป ที่

www.ticketmelon.com/viji/jeremyzucker

Brooklyn-based singer , and song writer Jeremy Zucker is coming to Bangkok on 10 th September 2019 !
With the groundbreaking song “come thru” which has not only reached over a staggering 140 million Spotify streams and 100 million video views to date, but was recently re-added to Spotify’s Today’s Top hits playlist over 10 months after its release.

Before entrancing listeners across the world, 21-year-old singer, songwriter, and producer Jeremy Zucker had been quietly carving out his distinct sound from a bedroom in suburban New Jersey. A fusion of organic airy beats, lush soundtrack-style soundscapes, and biting tumblr-worthy lyricism, Zucker’s
catalog is eclectic: equally care-free and effortless as it is introspectively cathartic.

In the summer of 2015, Zucker released his first official EP entitled “Beach Island.” The project saw a
small amount of success and from there Zucker steadily began to build a dedicated fan base. Later that year he released a number of singles that would eventually be packaged together as an EP titled “Breathe.” The project’s breakout single “Bout It” quickly garnered millions of streams as it organically spread across Soundcloud and Spotify, drawing the attention of curators and fans across the world. In
2016 Zucker released his third EP, “Motions,” the most prominent of the three projects, which continued
the momentum of his quickly growing profile.

After signing to Republic Records in 2017, he released his major label debut EP, “idle”, led by his breakthrough single “talk is overrated”. The single features blackbear and has over 16 million streams on Spotify since its release. He kicked off 2018 with his most recent EP “glisten”, including the single “all the kids are depressed”, which was featured on The New York Times. Fresh off of his North America
and Europe tour supporting Lauv, he will embark on his North American headline tour this Fall.

Earlier this summer, Jeremy also collaborated with friend and fellow singer, songwriter and producer Chelsea Cutler for their 5-song extended play brent, which features lead single “you were good to me” and fan favorite track “please.”

Meet rising star Jeremy Zucker for his first appearance in Bangkok, at the intimate Nakarin space .

Tickets available at Ticketmelon on 4th August 10 am
www.ticketmelon.com/viji/jeremyzucker

Wiz Khalifa Live in Bangkok 2019

Wiz Khalifa Live in Bangkok 2019

สายฮิปฮอปขอให้ยกมือขึ้นนน สำหรับงานแร็ปแห่งปี SINGHA CORPORATION presents Wiz Khalifa Live In Bangkok วันที่ 11 กันยายาน 2562 ที่ GMM LIVE House, Central World นำทัพโดยที่สุดแห่งวงการแร็ป Wiz Khalifa พร้อม support จากแร็ปเปอร์แนวหน้าของไทย Twopee Southside และ แร็ปเปอร์หนุ่มสุดฮอท Maiyarap กับ Ben Bizzy

บัตรเริ่มจำหน่าย วันเสาร์ที่ 22 มิถุนายน 2562 เวลา 10:00 น. ที่ www.eventpop.me บอกเลยห้ามพลาดปาร์ตี้ฮิปฮอปแห่งปี!!

เตรียมพบกับ Wiz Khalifa สุดยอดแร็ปเปอร์ผู้มีสไตล์โดดเด่นที่สุดของวงการ เจ้าของเพลงฮิพฮอพกระแทกอารมณ์อย่าง "Black And Yellow", “Roll Up”, “No Sleep” รวมถึง “See You Again” เพลงประกอบภาพยนตร์เรื่อง Fast & Furious 7 ที่ทำร่วมกับ Charlie Puth จนโด่งดังไปทั่วทุกมุมโลก

หลังออกอัลบั้มชุดแรก 'Show and Prove' นิตยสารทรงอิทธิพล Rolling Stone ก็ประกาศชื่อ Wiz Khalifa ในฐานะ  "ศิลปินน่าจับตามอง" ก่อนจะโด่งดังแบบหยุดไม่อยู่จากเพลง "Black and Yellow" ที่ขึ้นอันดับหนึ่งชาร์บิลบอร์ดอย่างยิ่งใหญ่ รวมถึงอัลบั้ม 'BLACC HOLLYWOOD' ที่ผงาดท็อปชาร์ตบิลบอร์ดเช่นเดียวกัน แสดงให้เห็นว่าเขาคือแร็ปเปอร์ทรงอิทธิพลของวงการ

หากพูดถึงบทเพลงที่ทำให้ Wiz Khalifa กลายเป็นที่รู้จักของคนทั่วโลก คงหนีไม่พ้น “See You Again” เพลงที่ถูกทำขึ้นเพื่อรำลึกถึง Paul Walker นักแสดงที่เสียชีวิตจากอุบัติเหตุทางรถยนต์ และเป็นเพลงที่ปรากฏในภาพยนตร์เรื่อง Fast & Furious 7 โดย "See You Again" ได้เข้าชิงรางวัลใหญ่ๆ นับไม่ถ้วน เช่น Grammy Awards, Golden Globe Awards, MTV Video Music Awards พร้อมทุบสถิติยอดชมเอ็มวีถล่มทลายกว่า 4 พันล้านครั้ง

นับตั้งแต่เข้าวงการ Wiz Khalifa ได้ร่วมงานกับศิลปินระดับท็อปมานับไม่ถ้วน ไม่ว่าจะเป็น Bruno Mars, Charlie Puth, Snoop Dogg, Lil Wayne และอีกจุดเด่นคือสไตล์การแต่งตัวสุดแสบ จนถูกยกให้เป็นแฟชั่นนิสต้าทรงอิทธิพลของวงการฮิพฮอพ ล่าสุด Wiz Khalifa ได้ออกอัลบั้ม 'ROLLING PAPERS 2' ที่ยังร้อนแรงอย่างต่อเนื่องด้วยซิงเกิ้ล “Something New” ก่อนจะออกทัวร์ที่ทุกคนรอคอยสำหรับปีนี้

Multi platinum artist, Wiz Khalifa makes his Bangkok debut. Roll up this September 11, 2019 for the Hip Hop event of the year!Wiz Khalifa burst onto the scene with the release of his major label debut, ROLLING PAPERS in 2011. ROLLING PAPERS spawned the massive hits “Black and Yellow” and “Roll Up” which gave Wiz the platform to become one of Hip Hop’s brightest stars. Wiz followed up his debut with chart toppers such as “Work Hard Play hard” and "Young Wild and Free", but it was the absolutely massive “See You Again,” off the FURIOUS 7 soundtrack, which cemented Wiz as a global superstar.  “See You Again’ racked up award after award, winning three Teen Choice Awards, a Critics’ Choice Award, two Billboard Music Awards, three Grammy nominations and a Golden Globe nomination.

Do not miss your chance to witness one of today’s most talented Hip Hop artists one night only in Bangkok.

Tickets available at www.eventpop.me from Saturday 22 th June 2019 10am

#WIZBKK
#SINGHACORPORATION

The 1975  Live in Bangkok 2019

The 1975 Live in Bangkok 2019

The 1975

VIJI CORP ขอนำเสนอ The 1975 วงที่ร้อนแรงที่สุดในขณะนี้ และการมาครั้งนี้ ถือว่า เป็นการมาในตอนที่พีคที่สุดแน่นอน กับเจ้าของเพลงฮิต "Chocolate", "Robbers" และ "Somebody Else" พวกเขาเคยขึ้นโชว์ในมิวสิกเฟสติวัลชื่อดังมากมายไม่ว่าจะเป็น Glastonbury หรือ Coachella รวมถึงโชว์อื่นๆ ทั่วทุกมุมโลก นอกเหนือจากนั้นอัลบั้มชุดที่สองอย่าง "I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It" ก็เคยขึ้นอันดับหนึ่งทั้งในอเมริกาและอังกฤษมาแล้ว    

The 1975 คือวงร็อกชั้นแนวหน้าจากเกาะอังกฤษ ซึ่งประกอบด้วย Matthew Healy (ร้องนำ), Adam Hann (กีตาร์) , Ross MacDonald (เบส) และ George Daniel (กลอง) พวกเขาเริ่มมีชื่อเสียงในวงกว้างจากการออกอัลบั้มชุดแรก 'The 1975' ที่มีเพลงดังอย่าง "Chocolate", "Sex", "Robbers", "Girls" โดยอัลบั้มชุดแรกของ The 1975 สามารถขึ้นอันดับหนึ่งชาร์ต UK ตั้งแต่สัปดาห์แรก หลังจากนั้นพวกเขาก็ได้ทัวร์คอนเสิร์ตทั่วสหราชอาณาจักรและไอร์แลนด์ ซึ่งได้กระแสตอบรับที่ยอดเยี่ยมจากแฟนเพลง เนื่องจากยอดขายบัตร sold out แทบทุกที่จนเป็นปรากฏการณ์เกินคาดสำหรับวงหน้าใหม่จากแมนเชสเตอร์

 

ในเวลานั้นสื่อดนตรีได้ออกปากชื่นชม Matthew Healy (ร้องนำ) ในฐานะนักเขียนเพลงที่สามารถครองใจกลุ่มวัยรุ่นได้อย่างอยู่หมัด รวมถึงยังเป็นไอคอนทั้งในฐานะศิลปินและในฐานะผู้นำแฟชั่นที่ร่วมสมัย เช่นเดียวกับซาวด์ดนตรีของ The 1975 ที่เต็มไปด้วยกลิ่นอายของอินดี้ร็อกที่มีความลึกซึ้ง ซึ่งสามารถครองใจคอเพลงทั้งในและนอกกระแส จนหลายคนยกให้ The 1975 เป็นวงสมัยใหม่ที่ทรงอิทธิพลต่อวงการเพลงอย่างแท้จริง

 

หลังจากนั้น The 1975 ก็ออกอัลบั้มชุดสอง "I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It" ซึ่งเรียกได้ว่าประสบความสำเร็จทั่วโลกอย่างท่วมท้น รวมถึงเป็นผลงานที่ยกระดับให้ The 1975 ในฐานะวงขวัญใจของชาวป็อปและชาวอัลเทอร์เนทีฟทั่วโลก หลังวงสามารถนำอัลบั้มชุดนี้ผงาดอันดับหนึ่งทั้งในอังกฤษและอเมริกาอย่างสมศักดิ์ศรี โดยผลงานชุดนี้มีเพลงดังอย่าง "Love Me", "Ugh!", "Somebody Else", "The Sound" ซึ่งเป็นอัลบั้มที่มีการเปลี่ยนทิศทางของภาพลักษณ์และเพลงของ The 1975 อย่างสิ้นเชิง โดยมีการใส่กลิ่นอายของอิเล็กทรอนิกส์ป็อป รวมถึงโพสต์ร็อกเข้าไปอย่างกล่อมกล่อม รวมถึงยังได้รับคำชื่นชมจากนักวิจารณ์ว่าเป็นอัลบั้มที่ The 1975 มีความทะเยอทะยานกล้าฉีกกรอบตัวเอง แต่ก็ยังสามารถเป็นที่นิยมในวงกว้างอย่างน่าเหลือเชื่อ

 

ล่าสุด The 1975 ได้กลับคืนวงการอีกครั้งพร้อมประกาศอัลบั้มชุดล่าสุด 'A Brief Inquiry Into Online Relationships' ที่มีกำหนดปล่อยในช่วงเดือนพฤศจิกายนนี้ โดยทางได้ปล่อยเพลง "Give Yourself A Try", "Love It If Me Made It", และ "TOOTIMETOOTIMETOOTIME" ซึ่งมีความแตกต่างจากสองอัลบั้มที่แล้วอย่างเห็นได้ชัด ราวกับวงต้องการก้าวออกจาก comfort zone และต้องการสร้างเซอร์ไพรส์ให้กับแฟนเพลงตลอดเวลา ดังที่ Matthew Healy เคยกล่าวไว้ว่า Radiohead คือหนึ่งในวงที่เขาชื่นชอบและบกให้เป็นต้นแบบ ในฐานะศิลปินที่สร้างอะไรใหม่ๆ ให้กับวงการเพลงเสมอ

The 1975 นับเป็นอีกวงที่ทัวร์คอนเสิร์ตมาแล้วทั่วโลก ไม่ว่าจะเป็นมิวสิกเฟสติวัลชั้นนำอย่าง Glastonbury และ Coachella โดยในปี 2014 พวกเขาเคยขึ้นแสดง 195 โชว์ใน 29 ประเทศทั่วโลก หากคิดเป็นระยะทาง The 1975 ต้องเดินทางมากถึง 249,724 กิโลเมตร ซึ่งเทียบเท่ากับการบินรอบโลก 6 รอบเลยทีเดียว ยิ่งแสดงให้เห็นว่าพวกเขาเป็นที่ต้องการสำหรับโปรโมเตอร์ อีกทั้งยังเป็นตัวชี้วัดว่ามีแฟนเพลงของ The 1975 ที่ต้องการอยากชมคอนเสิร์ตของพวกเขาอย่างใจจดใจจ่อ

VIJI CORP ต้อนรับการกลับมายิ่งใหญ่ของ The 1975 ด้วยคอนเสิร์ต “SINGHA CORPORATION PRESENTS The 1975 LIVE IN BANGKOK” วงร็อกชื่อดังแห่งยุคสมัย เจ้าของเพลงฮิต "Chocolate", "Robbers" และ "Somebody Else" พร้อมโปรดักชั่นเต็มสูบไม่ว่าจะเรื่องแสง สี เสียง ที่จะทำให้โชว์กลายเป็นโมเมนท์ที่คุณจะไม่มีวันลืม แล้วเจอกันวันศุกร์ที่ 13 กันยายน 2019 จำหน่ายบัตร ที่ ticketmelon.com ตั้งแต่ 14 ธันวาคม 2018 เป็นต้นไป

*รายละเอียดเวลาแสดง, วิธีการเข้างาน และอื่นๆ จะประกาศที่หน้าเพจ FB VIJI CORP ต่อไป

VIJI Fan Pre-Sale

ซื้อบัตรในรอบพรีเซล วันที่ 13 ธันวาคม 2561 เวลา 10.00น. – 14 ธันวาคม 2561 เวลา 9.59น.

โดยสามารถซื้อบัตร ZONE A (front row) ได้ก่อนใคร ที่ www.ticketmelon.com/VIJI/THE1975

 

วิธีรับรหัส pre-sale “The 1975 live in Bangkok”

1. Follow IG: @VIJICORP

2. Repost โปสเตอร์ The 1975 live in Bangkok ของเพจ VIJI พร้อมแคปชั่น #SINGHACORPORATION, #VIJICORP และ @VIJICORP

3. ส่งข้อความ DM “THE 1975” มาที่ IG: @VIJICORP เพื่อรับรหัส

 

*Pre-sale เฉพาะ Zone A เท่านั้น

*ขอสงวนสิทธิ์ไม่ให้รหัสแก่ผู้ที่ไม่ได้ปฎิบัติตามกติกาทั้ง 3 ข้อ

*รหัส pre-sale มีจำนวนจำกัด, ซื้อก่อนมีสิทธิ์ก่อน

*การซื้อบัตรรอบ pre-sale จะรับชำระเงินผ่านบัตรเครดิตหรือเดบิตเท่านั้น

*ลูกค้า 1 ท่าน / 1 คิว / ซื้อบัตรได้ไม่เกิน 4 ใบ
 

*****รายละเอียดการจำหน่ายบัตรรอบวันที่ 14 กันยายน 2562*****

Presale วันที่ 28 กุมภาพันธ์ 2562 เวลา09.00-22.00

พิเศษ26-27 ก.พ. 62 รับสิทธิ์ซื้อบัตรในรอบSingha Pre-sale 

รายละเอียดติดตามได้ที่www.singhaonlineshop.com

 

*ซื้อบัตรได้วันที่28 กุมภาพันธ์ 2562 เวลา 09.00-22.00

*รหัสpre-sale มีจำนวนจำกัด, ซื้อก่อนมีสิทธิ์ก่อน

*การซื้อบัตรรอบpre-sale จะรับชำระเงินผ่านบัตรเครดิตหรือเดบิตเท่านั้น

*ลูกค้า1 ท่าน /1 รหัส/ ซื้อบัตรได้สูงสุด 4 ใบ

*ขอสงวนสิทธิ์เปลี่ยนแปลงเงื่อนไข โดยมิต้องแจ้งให้ทราบล่วงหน้า

 

Public Sale

เปิดขายบัตรวันศุกร์ที่1 มีนาคม 2562 เวลา 10.00น. ที่ www.ticketmelon.com/VIJI/THE1975show2

 

*การซื้อบัตรในวันที่1 มีนาคม 2562 จะรับชำระเงินผ่านบัตรเครดิตหรือเดบิตเท่านั้น

*ลูกค้า1 ท่าน /1 คิว/ ซื้อบัตรได้ไม่เกิน 4 ใบ

 

SINGHA CORPORATION PRESENTS THE 1975 LIVE IN BANGKOK

VIJI CORP proudly presents ‘The 1975’ the leading rock band from England. Best known from the mega-hits like "Chocolate", "Robbers" and "Somebody Else", they joined the huge music festivals such as Glastonbury, Coachella and other festivals around the world. Their second album, "I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It", has been on the top of both US and UK chart already.

Composed of Matthew Healy (the vocalist), Adam Hann (the guitarist), Ross MacDonald (the bassist) and George Daniel (the drummer), ‘The 1975’ formed their band in Manchester, England and became widely famous after releasing their first album “The 1975”. With the hit songs like "Chocolate", "Sex", "Robbers" and "Girls", their debut album rocketed to the top of UK chart within the first week. Then they did the tour around UK and Ireland with the ‘sold out’ phenomenon in almost every venues and became the promising rookie band from Manchester

At that time, the music presses praised Matthey Healy, the vocalist, as the talented songwriter and this generation’s icon, both as an artist and a fashionista. The sound and rhythm of them is deep enough for the indy fans and mass enough for the pop-rock fans, they therefore served as the influential band of this generation.

After that fame, the band released their second album, "I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It", which became immediately famous around the world. This album upgraded ‘The 1975’ into the famous pop and alternative band after it went on top charts both in US and UK. The hit songs are such as "Love Me", "Ugh!", "Somebody Else" and "The Sound". This album has absolutely changed both direction and identity of the band. They blended in the electronic-pop and post-rock sound smoothly, so they got the positive critics that they are brave and talented enough to step out of their comfort zone and became the real wordly-famous band.

This year, ‘The 1975’ announced their comeback with their third album “A Brief Inquiry Into Online Relationships”, which has just been released in November. The released singles like "Give Yourself A Try", "Love It If Me Made It", and "TOOTIMETOOTIMETOOTIME" told the world that they are more than ready to take another step out of their comfort zone and give the fans the element of surprise all the time. Just like what Matthew Healy once praised Radiohead that he adored them since they always created the element of surprise for the music business all the time.

‘The 1975’ has been touring around the globe. They appeared in the leading music festival like Glastonbury and Coachella. In 2014, they made 195 shows in 29 countries. If precisely calculated, the band has traveled 249,724 kilometres, which equals flying around the globe six times. This proved that the promoters support them and the fans really wanted to see them live in their countries.

VIJI CORP presents the great comeback of ‘The 1975’ with the concert “The 1975 Live In Bangkok 2019”. Wth the hit songs like "Chocolate", "Robbers" and "Somebody Else", the production will be fully equipped with lighting and sound system and the show will be one of your unforgettable moments. See them live on stage in 13 September 2019.  Grab your ticket at ticketmelon.com from 14 December 2018.

*Show time, entry process and other details of the show will announce on FB VIJI CORP.

VIJI Fan Pre-Sale

Exclusively privilege for VIJI fan to purchase ZONE A (front row) Pre-Sale tickets on 13 December 2018 at 10am – 14 December 2018 at 9.59am at www.ticketmelon.com/VIJI/THE1975

 

How to get pre-sale code for “The 1975 live in Bangkok”                                                                 

1. Follow IG: @VIJICORP                                                                    

2. Repost poster The 1975 live in Bangkok from VIJI CORP with caption #SINGHACORPORATION, #VIJICORP and @VIJICORP                                               

3. DM "THE 1975" to IG @VIJICORP to get the code

 

*Pre-Sale only Zone A.

*Any attendee who doesn’t follow these 3 procedures can be disqualified and will not get the code.

*Limited numbers of pre-sale tickets available base on first-come-first-serve basis, while tickets last.

*Pre-Sale purchases can be made by credit card or debit card only.

*A maximum of 4 tickets may be purchased per transaction.

 

Public Sale

Public tickets go on sale on 14 December 2018 at 10am onward at www.ticketmelon.com/VIJI/THE1975

 

*Purchases on 14 December 2018 can be made by credit card or debit card only.

*A maximum of 4 tickets may be purchased per transaction.
 

*****TICKET PURCHASING FOR SHOW DATE 14 SEPTEMBER 2019*****

PRESALE : 28 FEBRUARY 2019 AT 09.00-22.00

Get SINGHA pre-sale code on 26-27 February 2019 at www.singhaonlineshop.com

*Presale on 28 February 2019 at 09.00-22.00

*Limited numbers of pre-sale tickets available base on first-come-first-serve basis, while tickets last.

*Pre-Sale purchases can be made by credit card or debit card only.

*A maximum of 4 tickets may be purchased per code / transaction.

*Reserves the right to change conditions without prior notice

 

Public Sale

Public tickets go on sale on 1 March 2019 at 10am onward at www.ticketmelon.com/VIJI/THE1975show2

 

#THE1975LIVEINBKK #SINGHACORPORATION #VIJICORP